UNIKKE FIRMAGAVER
& BRANDPRODUKTER

Er du på udkig efter et specielt design eller en unik og personlig firmagave til dine medarbejdere eller kunder, så løser vi opgaven med en ambition om at levere et skræddersyet, personligt og unikt produkt.

Vi har hjulpet små og store virksomheder samt offentlige institutioner med at designe og producere produkter, der passer lige til dem. Uanset opgavens omfang sætter vi en ære i at løse opgaven på en kreativ måde, der skal resultere i et æstetisk og smukt produkt som afspejler dine ønsker og værdier.

Vi tegner, designer og producerer alle vores produkter på vores værksteder i København og vi arbejder kun med bæredygtige materialer og design løsninger.

Kontakt os på info@kolekto.dk

EKSEMPLER PÅ SAMARBEJDER
P4G PRISER TIL VERDENS KLIMA KONFERENCE AFHOLDT AF FN.
København 2018, New York 2019 & SydKorea 2020

Se mere

 

KØBENHAVN SKULPTUR.
Udenrigsministeriet 2018

Københavnudenrigsministeriet kolektoSe mere

 

Scener fra Herlufsholm.
Gave til afgangselever 2021

"Det er med stor fornøjelse, at vi har samarbejdet med KOLEKTO om scener fra Herlufsholm. Det er en gave, vi til både translokation og dimission har givet til udvalgte elever, og den består af otte silhuetter af bygninger fra Herlufsholm som KOLEKTO har tegnet til os"

Mikkel Herlufsholm, rektor Herlufsholm

HerlufsholmSe mere

 

BLOX bygningen i København.
RealDania 2018

Blox, københavn, DanmarkSe mere

 

Amalienborg.
I anledning af Hendes Majestæt Dronning Margrethe 80 års fødselsdag.

AmalienborgSe mere

 

Backgammon med firmalogo og personlig indgravering.
Julegave til konsulentvirksomheden 7Ns kunder og medarbejdere.
Backgammon

"Vi har i 2020 haft et rigtig godt samarbejde med KOLEKTO om vores julegave til vores kunder og konsulenter. Et Backgammen spil for hele familien i eget design. Vi var med i hele processen fra ide, farver, udformning og design. Vi fik lavet en rigtig fin brochure som fortalte om os, KOLEKTO og spillereglerne. Brochure fik et meget fint nordisk udtryk med billeder fra produktion og var i tråd med vores visuelle udtryk".